pandora Effect Ch. 06


Hi everyone, anteeksi aikaväli väittää, tosielämässä tavallaan tuli tielle minun uskotella maailmaan. Kiitos Dawn jälleen hänen muokkausta ja ystäväni Nulli kanssa apua itsepuolustusta kohtaus. Ole hyvä ja nauti tarina ja kuten on luvattu, on seksiä tässä yksi, vain ole kuka luulet.

*

Rashida Turk katsoin ulos oranssi taivas olkapäänsä pituus ruskeat hiukset puhalsi laiskasti noin hänen kasvonsa. Hän aina rakastanut katsella taivaalle tänä aamuna. Sijoitus sylissään koko hänen ihmisen rinnassa, oliivi nyljetty ihmissusi ahtaalle, kun hän taisteli hieman chill aamulla ilmassa.

Hän käänsi päänsä ja katseli hellästi hänen perämies Bashir. Hänen pehmeä ruskea tukka, on ryppyiset valossa tuuli, joka puhalsi noin alkuun Gibraltarin. Hänellä oli tuskainen ilme kasvoillaan, kun hän kurkisti kautta high-powered havainto lasit. He olivat olleet katsomassa mitään merkkejä Naqada lähestyä salmet, tai pienteollisuuden kanssa Mansur Alba aluksella.

Hän kuuli joitakin kahina pensaskasveille takanaan ja kääntyi varovasti ympäri. Vain pois matkan, hän näki suuren uros Barbary makakit raapiminen itseään raivokkaasti. Hänen takanaan, kuusi naaraat edennyt hitaasti edestakaisin. He liikkuvat, istua, naarmu, toista tanssia uudelleen.

Rashida oli tietoinen heidän läsnäolonsa, mutta apinat tehnyt mitään yritykset vahingoittaa fyysisesti. Ehkä he olivat tietoisia totuudesta, että antaa syvälle kaksi ihmistä. Hän pohti ajatusta mahdollisesti kouluttaa heitä, kun riittävä määrä susia käytössä uudessa järjestyksessä. Jos he olivat fiksu ei hyökätä, ehkä siellä oli toivoa sub olentoja uudessa maailmassa.

Hän kääntyi takaisin kohti pehmeä liikkuvan meri Välimeren ja liittyi hänen perämies etsiä niiden muiden tiimin jäsenenä. Koska nöyristellä suurempi alfa, hän ei koskaan räikeästi puhua hänen mielessään. Jos hän pyydettiin, hän olisi kertonut hänelle kaveri, että hän oli tulossa hermostunut siitä, miten tehtävä oli kehittymässä nyt.

“On mahdollista, aluksen viivästyi salmissa Turkki. Odotamme asti auringonlaskua tänä iltana alus läpäisee”, Bashir sanoi hän astui pois laseista.

“Olisimme kaivannut häntä hotellissa matkalla tänne. Olemme etsineet koko yön ilman merkkejä hänestä. Ehkä Naqada on jo mennyt.”

“Se on mahdollista. Hän tiesi, mikä hotelli aioimme yöpyä. Suuntaamme takaisin ja etsiä häntä siellä. Meidän pitäisi saada jotain …”

Bashir haisteli ilmaa nopeasti, kun hän katseli ympärilleen. Hän muisti, että outo tuoksu, mutta viime kerralla se ylitti hänen erittäin kehittynyt aistit oli pieni kahvila Sevastopol, Ukraina. Hän voisi myös haistaa kaksi urosta saattaa häntä.

“olen erittäin epävarma se on sattumaa, että olemme odottamassa Mansur Gibraltarilla, ja nyt hän näkyy.”

Nadia Karpov hymyili ja kävelin ylös Ohara’n tiellä kohti huippu näköalatasanne. Vilkaisi hänen takanaan, hän näki kaksi palkkasotureita skannaus ympäröivän alueen merkkejä vaarasta. He näyttivät ymmällään käyttäytymistä apinoita kun he kävelivät ylös. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kalliolle, mutta se oli ensimmäinen kerta villieläinten toiminut niin oudosti. Vaikka koulutus, se teki molemmat hermostunut.

Hän katsoi ennen hänen ja aisti kahden ihmissudet ylös yläosassa. Hän pudisti päätään epätoivoisena kanssa ajatellut hänen suuri suunnitelma alkaa paljastua näitä ns terroristit. Kun hän muutti lähemmäksi heitä, hän erosi hänen takki hieman ja silitti pieni valkoinen sulka, joka roikkui hänen notkea kaula.

Hänen mielessään välähti takaisin alkuun, vaikka – luoja – ajattelin, että olisi lopussa. Joutua epäsuosioon oli kova hänen niitä vuosisatoja sitten. Hämmentyneenä, sekava, ja vapina, hän makasi alasti poltetun maan hänen ympärillään. Hän nousi hitaasti, niin hitaasti kuin hänen kipeä yhteisö antaisi hänelle.

Hän katseli ympärilleen tunnetta mihin suuntaan pää pois, mutta ilman merkkejä, mihin suuntaan hän putosi takaisin maahan autioksi. Hän nopeasti ajatellut pyytää armoa ja myötätuntoa isältä, sitten huomasi jotain makaa maassa. Pieni valkoinen sulka, se on herkkä reunat kytemään päässä tulinen syksyllä.

Upea nuori nainen ryömi nopeasti yli pimeä maa ja taputti yksinäinen jäljellä sulka. Lämpöä että hänen kätensä kestivät poltti häntä nyt herkkää ihoa, kun hän kavahti kipua. Uusia tunteita, jotka kulutetaan hänen pakotti hänet huutamaan hänelle, vaikka vastaus ei koskaan tullut.

Vapisevin käsin, hän valitsi sulka huolellisesti, ja sulki silmänsä. Välähdyksiä ihmiset ihmettelevät ympärillä rakenteita täytti hänen mielensä. Hän näki itsensä kävelemään kohti sitä hän pyörtyi pieniä olentoja käynnissä pelossa. Kuva korvattiin hänen ihmisen muodossa, jotka saavat vaatteita ja ruokaa muukalainen.

Hän nopeasti avasi silmänsä ja katsoi hänen oikealle. Oivaltaminen, että yksinäinen sulka antaisi hänelle joitakin rajallinen valta löi, kun hän antaa takaisin ja nauroivat taivaat. Yhtäkkiä uusi tunne hukkua hänen sielunsa. Hän tunsi sen kasvaa sisällä hänen feverous piki ja hän hyppäsi hänen paljain jaloin.

“Olet ehkä karkotettu minua, mutta nyt voin tuntea kaikkia niitä inhimillisiä tunteita olit niin ylpeä, mukaan lukien seitsemän haitallisiksi. Sinun olisi pitänyt tehdä enemmän estääkseen avaamista ruutuun, ja nyt minä teen sen minun päättäväisyyttä hitaasti tuhota mitä olet tullut luoda, “langennut enkeli huusi, sitten alkoi hitaasti kävellä hänen määränpää.

Nadia pudisti päätään nopeasti hajottamaan muistiin hänen ajatuksiaan. Hän ei halua auttaa susia edelleen, mutta kuvien hän näki, ei ollut kääntämällä pois. Jos he saivat jatkaa tehtävänsä sen nykyisessä tilassa, hänen herkkä suunnitelma olisi turhaa.

Kun hän lähestyi Bashir, hän hymyili kirkkaasti ja heilutti käsi ystävällinen ele. Kaksi herraa hänen takanaan ei noudata Nadia hassutus, koska ne mitoitetaan mies ja nainen heidän edessään. Kumpikaan heistä näki naisen uhkana, mutta molemmat palkkasoturit näki hänet kutsuva houkutus, jos hän olisi yksin.

“No hei taas te kaksi. Näen pidät auringonlaskua niin paljon kuin minä.” Nadia tuijotti ulos kaukaisuuteen ja veti syvään henkeä.

“Jos seurataan meidät lisää rahaa, voin vakuuttaa teille nainen …”

“Älä viitsi Bashir, eivät ala, että miesten ylivalta paskaa taas. En hyväksy sitä Sevastopol, ja vähän on muuttunut sen jälkeen”, hän varoitti häntä hänen seuralaisensa lähemmäksi.

Rashida mulkoili miestä. Hän tiesi, se olisi aivan liian helppo kopioida ne kaikki riekaleiksi hetken. Hän oli nälkäinen ja hänen temperamentti oli ärtynyt, kun hän kääntyi sivuun ja tukena tunkeilijoita.

“Näyttää siltä, ​​minun uusia ystäviä tekevät te kaksi hermostunut. Michael, Fredrick, voisitteko kaksi pyydämme anteeksi hetkeksi. Mikset mene katsomaan mitä vaivaa apinoita.”

Kuten kaksi miestä käveli hitaasti pois, Bashir alkoi laskettaessa aikaa kestäisi muuttaa, tappaa heidät, sitten piilottaa ruumiit. Ei ollut paljon aikaa, ennen kuin kävijät alkoivat saapua varten otetaan uusi aamu.

Rashida Katselin häntä mate hän mulkoili tunkeileva nainen. Hän tiesi, että hän oli valmis hyökkäämään ja mielellään olla ensimmäinen lakko hänelle suuret kynnet hän riivattu. Hän melkein tunsi ahdistusta kuin hänen perämies astui sivuun ja nojasi kaiteeseen.

“Mitä sinä haluat – Nadia?” hän kysyi suuri ripaus distain hänen karhea äänensä.

“Katso, joka ei ollut niin kova nyt on se? Voimme kaikki olla siviili, kun haluamme.”

“Hän kysyi sinulta kysymyksen narttu. Jos pidät pelaamisesta meille, minä …”

Nadia kääntyi kohtaamaan muita naisia. “Kyllä minä tiedän. Sinun muuttua suuri hirvittävän peto ja repiä minut riekaleiksi niillä neljällä tuuman kynnet sinun.”

Bashir vietiin eteenpäin järkyttynyt ilme kasvoillaan. Kukaan ei tiennyt, keitä he todella olivat, ja hän piti sen salaisuutena huolella. Nyt, tiedemies, joka hän vain tapasi kerran tiesi totuuden olemassaolosta ihmissusia.

Out of nurkassa hänen silmänsä, Nadia näki suuri lihaksikas mies lähestymistapa, mutta hän seisoi hänen maahan hän katsoi Rashida. Hänen kasvonsa oli sama ilme hämmästyksensä siitä, että hänen perämies oli.

“Miten – miten …” Rashida epäonnistui ymmärtää äkillisen käänteen.

“Se on lahja rakas. Tiedän paljon …” Bashir muutti puolella hänen ja mulkoili upea nuori nainen.

“Olen saanut tarpeekseni peleistä nainen. Kuka olet todella ja mistä tiedät meistä? Sinun ei haise oikein ja se riittää syy, että tapan sinut”, Bashir sanoi hän haisteli ilmaa ympärillä Nadia.

“Anteeksi. Se ei todellakaan ole kiva asia sanoa naiselle.”

“Sinulla on minuutti aikaa kertoa minulle, mitä haluan tietää tai aion heittää sinut pois tämän kiven”, Bashir vastasi matalalla vihainen ääni.

“Ajattele minua suojelusenkeliäsi. Voisin sanoa samaa ystäväsi Mansur, mutta pelkään hän ei saa tulla meille loppuelämänsä. Ne miehet tapoit vuonna pikkukaupungissa Krasnoselivk olivat erikoisjoukkojen CIA. “

“Miten sinä siitä? Et ollut …”

“Sanoin Bashir, minä olen sinun suojelusenkeli. Koska otit ne miehet, se pakotti CIA rekrytoida apua American Special Forces yksikkö tunnetaan SEALs. Seuratut sinut alas ja otti Mansur on Naqada.”

“Se on mahdotonta, Mansur oli yksi meistä. Hän olisi voinut tappaa kymmenen miestä ennen kuin he koskaan saanut mahdollisuutta …”

“Se ei ole mahdotonta, kun kaksi niistä miehistä ovat ihmissusia kuin sinä. He tietävät tarkalleen, mitä aiot tehdä ja ovat menossa löytää sinut ennemmin kuin myöhemmin. Heillä on rajattomat resurssit ja suurin osa Eurooppaa on katsellut.”

Kaksi Lycanthropes otti askeleen taaksepäin ja katsoimme toisiamme. Bashir oli aina tiedossa oli enemmän siellä kuten häntä, mutta hän oli tyrmistynyt ajatusta yksi heistä auttaa ihmisiä. Sillä ajatus pyöritti hänen mielessään, hän alkoi väsyttää ja kuva ihmissusi pelaa rinnalla lyhempi muoto ihmisen.

“Bashir, mitä aiomme tehdä? Jos amerikkalaiset todella on pettureita omiemme auttaa heitä, ei mitenkään voimme …”

“Hiljaa nainen! Kun haluan mielipiteenne tehtävän, minä annan sen sinulle. Haluan ajatella hetki”, hän murisi hänen perämies, kun hän kääntyi katsomaan takaisin merelle.

Nadia pudisti päätään inhoten. “Miehet, aina ajatellut ne ovat parempia kuin kaikki muutkin.”

“On tie ulos tästä Bashir, joka on, jos voit hallita tunteita yli viisi minuuttia,” Nadia sanoi sarkastisesti.

Bashir kääntyi nopeasti ja oli aikeissa iskeä, kun melu kiinnitti hänen huomionsa. Hän katsoi alas mutkaista tietä on keikkabussissa menossa huippu. Hänen turhautuminen kasvoi, kun hän kääntyi katsomaan röyhkeä nainen hänen edessään. Vaikka hän tiesi asioita niistä ja tehtävä ja se voisi mahdollisesti auttaa, hän silti tuntui poistamalla hänen notkea kurkkuun.

“Se on tulossa kiekui täällä. Mitä teillä on mielessä – Nadia?”

“En tiedä teistä kahdesta, mutta olen nälkiintynyt. Mennään takaisin kaupunkiin ja saada jotain syötävää, niin minä annan sinulle, miten voit suorittaa oman – Quest – ilman muita takaiskuja.”

Combined Joint Special Operations Task Force Välimeren (CJSOTF), Aviano Italia.

Adam Dawson lento puku tarttui hänen lihaksikas runko kuin hyvin istuva käsine. Se kätki mikään salaisuus kaiverrettuja kehon alla, ja Neal Hawkins “sihteeri tiesivät sen. Kun hän ja Garrett tuli olohuone, hän alkoi kostua välillä hänen muodokas reidet.

Hän hymyili ystävällisesti vierailijoiden ja ilmoitti heille istahtaa, mutta mitä hän todella halusi tehdä oli laiha eteenpäin ja ajaa hänen vaaleanpunainen kieli yli hänen rubiininpunainen huulet. Hän nautti luontoisedut työskennellä SEAL yhdiste, koska määrä silmänruokaa hänen ympärillään. Seeing SEAL luutnantti teki hänen ymmärtää, toiset olivat vain pelkkä leluja.

“Sen pitäisi olla vain hetken Herra Dawson. Commander Hawkins oli otettava erittäin tärkeä puhelu. Hän pyysi minua tekemään teille ja herra Brown mukava. Onko jotain haluat, kahvia, teetä?” hän kuiskasi matalalla hiostava äänellä.

“Oh – UM – kiitos olemme kunnossa.”

“Entä suuseksistä alkaen sukupuolen nälkään nainen?” Silmät tasapaksuja ajatellessani putoaa polvilleen hänen eteensä.

Hänen mieliala muuttui, kun hän näki pieni neliö valoa hänen puhelinnumeronsa mennä ulos. Nyt kun kaksi miestä olisi suljetun oven tapaamista hänen pomo, hän ei saa mahdollisuutta tuijottaa SEAL pidempään.

Yhtäkkiä intercom häiritsi hänen ajatuksiaan. “Anteeksi Rosa. Onko Dawson ja Brown vielä täällä?”

“Kyllä Commander, he saapuivat hetki sitten. Lähetän heille aivan Sir.”

Kuten Adam kulunut Rosan vastaanotto, hän kääntyi hieman ja nojasi taaksepäin. “Jos et ole kiireinen tänä iltana Herra Dawson, tiedän hiljainen pieni ravintola aivan perusta.”

“Kiitos Rosa. Kun otan vaimoni minä ajaa, että hänen”, hän vastasi, kun hän avasi oven ja astui kautta.

Neal Hawkins nojasi takaisin iso ruskea nahka tuoli. Hänellä oli kädet ristissä päänsä taakse ja perä kasvot hän käytti osoitti hänen tyytymättömyyttään kaksi miestä. Hän ei pidä siitä, että yksi SEALs parhaat toimijat työskenteli CIA. Ei ole väliä missä ominaisuudessa Garrett on toiminut, hän ei luottanut surullinen mies niin pitkälle kuin hän voisi heittää hänet.

Adam astui esiin ja istui pienimpiä tuolit edessä vanhempi SEAL. Hän tiesi, että hänen ystävänsä Neal ei pureskella hänet ulos huono, mutta hän oli huolissaan siitä, miten vastata kaikkiin vanhan miehen kysymyksiin.

“Mukava nähdä taas Neal. Se mielenkiintoisia apua olet siellä.”

“Joo, vaimoni ajattelee niin. Joka kerta kun hän tulee käymään luonani toimistossa, saan saman ilmeen Annan sinulle pellet. Tavallaan, mitä vittua teet tyhmä, tavallaan näyttää. “

“Anteeksi nopeasti avunpyyntöön Neal, se ei voi mitään.”

“Oletan et mielessä kertoa, miksi jouduin hakemaan sinut ja tiimisi pois sukellusvene, tai miksi pää tukiaseman lääketieteen osasto on Washington.”

“Hauska tavata komentaja Hawkins, nimeni on …”

“Tiedän kuka olet herra Brown. Puhuin juuri puhelimessa pomollesi, Tanner Eason. Hän ei pidä sinusta erittäin paljon ja olen samaa tunteita. Onko tämä osa keskustelua, jossa kerrot minulle, että missio, johon Seal Team on luokiteltu ja minulla ei ole tarvetta tietää? “

“Jotain sellaista Sir.”

Neal kumartui eteenpäin ja asetti kätensä kiillotettu työpöytä. “Mennään jotain suoraan Brown. Vihaan CIA, te vittu enemmän paskaa kuin kongressille. Jos aiot käyttää ulos yhdistettä, minulla on tarve tietää.”

“Garrett, hän sai pisteen. Meidän täytyy täyttää hänet Pandora,” Adam keskeytti.

Hän katsoi takaisin räikeä tiiviste tunteeton kasvot. Hän ei halua ottaa enempää ihmisiä, mutta vaihtoehdot olivat rajalliset, koska hän tunsi hiljalleen kuvaksi nurkkaan. Hän siirtyi hänen istuimeltaan ja vapautti raskas huokaus, kun hän alkoi kertoa harmaa tukka SEAL noin Nadia Karpov.

**********

Nyt lounas väkeä oli poissa värvätty Club, baarin henkilökunta busied itseään puhdistus taulukoita ja järjestämässä sekainen tuolit. He eivät bat silmään kuuden hyvin rakennettu miesten tuli rakennukseen ja skannata nopeasti huoneeseen.

Chief Holiday johti tulen joukkueen kauimmaiseen nurkkaan ja veti tuolin vieressä paneloitu seinä. Muut miehet seurasivat perässä, Kevin ja Jake on viimeinen istua alas. Miehistön of Fire Team Alpha ei ollut keskustellut äkillinen käänteestä lähdön jälkeen sairaalaan.

Se ei ollut, että ne eivät olleet uteliaita ihmissusia, tai ei ollut kysymystä, he vain eivät tiedä, miten puheeksi. Carl oli juuri aikeissa yrittää esitellä yksi hänen kysymyksiinsä, kun söpö tumma tukka palvelimen käveli kanssa muistilehtiö.

Joukkue oli kohtelias ja rento kuin he ovat tilanneet olutta. Dan Vasquez pysäytin hänet juuri ennen lähtöä ja lisätty muutamia koreja hot wings. Petite nuori nainen hymyili ja nopeasti jotted ruokaa alas, sitten vasemmalle miehet heidän Hiljaiset ajatukset.

Kevin katsoi ympärilleen henkilökunnan huoneeseen. Hän halusi hänen ystävänsä käynnistää keskustelun, jolloin hiljaisuus loppuisi. Hän mietti, teki oikean päätöksen kertoa joukkueen hänen todellisen itsensä. Ehkä arkkienkeli Gabriel oli väärässä hänen ottaa tilanteesta. Ehkä se oli oikea lähestymistapa liittyy vain todellisen rakkauden.

Nuori palvelin murskasi hänen ajatuksensa, kun hän sijoitti lokero alas ja sijoitettu kylmää olutta pöydälle. Hän jutteli iloisesti ruokaa erikoisuuksia ja suunnitteilla tapahtumia myöhemmin tänä iltana. Bob mumisi jotain suuria väkijoukkoja, sitten tarttui hänen olutta ja kesti kauan vetää. Lähdettyään niitä, Carl oli ensimmäinen tauko luonnoton hiljaisuus, joka ympäröi heidät.

“Ihmettelen, miten Packers tekevät kotona? He saattavat olla ampui Super Bowl tänä vuonna.”

“Epäilen Carl. Favre on tulossa vanhaksi ja hän menetti …” V-mies alkoi sanoa ennen Jake keskeytti hänet.

“Miksi et kaverit vain sanoa, mitä on mielessäsi! En voi uskoa teitä soittaa Kevin ystäväsi. Hell, jos tämä on, miten se tulee olemaan tästä eteenpäin, ehkä Kevin, ja minun pitäisi tehdä tämän itse . “

“Minä ainakin mielestäni se on aika siistiä”, John sanoi hän otti osuma oluensa.

Bob Holiday nojautui eteenpäin ja tuijotti kovasti Kevin. “On todella paljon selitettävää, molemmista te pellet. Ensinnäkin, voit selittää, miksi olet kävely ja puhuminen oltuaan tuuman päässä kuolemasta.”

John tuli yhtäkkiä hermostunut. Kevin vannoi pitää enkelin salaisuus, mutta miten hän aikoi vetää sen pois ilmoittamatta muille siitä, mitä hän näki käsittelyn alueella. Ei olisi helvetti maksaa Gabriel jos totuus tuli ulos.

“Olet luultavasti tule uskomaan minua kuitenkaan Bob”, Kevin sanoi hiljaa.

“Kun pikku show and tell kokoustiloissa, olen valmis menemään vähän uskoa tähän.”

“Viimeinen asia, jonka muistan on saada osuma Naqada, sitten näin valkoista valoa ja minä tavallaan meni se. Olin onnellinen ja lämmin, mutta sitten kuulin äänen. Se kertoi minulle se ei ollut aikaa minulle ja sitten muistan herääminen sairaalassa. En osaa selittää sitä paremmin kuin. “

“Vau Kev, et todellakaan meni taivaaseen?” Carl kysyi.

“En tiedä. Muistan vain valkoista valoa, ja jotkut ääni. Mikset kysy minulta, mitä todella on mielessäsi, Bob?”

“En edes tiedä mistä aloittaa, että yksi Dvorska. Luulin voivani luottaa sinuun elämääni.”

“Voit silti Chief. Luuletko Adam, Kristine tai Laura pelkää minua? Hell, mielestäni Laura tykkää että puolella minua enemmän kuin minun ihmisen puolella.”

“Kristus! Tarkoitatko kertoa minulle, että Kristine tietää mitä olet?”

“Joo hän tietää – kuka – Olen, ja se on todella pitkä tarina ja en halua mennä sen tänne.”

“Niin kuin sinä, tiedät, muuta kun se on täysikuu?” V-mies kysyi.

“Katsot liikaa TV jätkä. Kevin ja minä synnyimme syntyessään näin. Kyky muuttaa mieleisekseen iskee murrosiässä, ja luottaa minuun, se ei ole helppo hyväksyä ensin.” Jake otti kulauksen oluensa päästää uutiset upota sisään

“Toivon, että voisin tehdä teille Ymmärrän, että lahja ei ole helppoa minulle tehdä noin. En tee ystäviä helposti, ja se on perseestä piilottaa minun todellinen minä. Te voitte alkaa toimia normaalin noin minulle kerran, se on pidä aion purra kaikille ja tee sinä minusta. “

“Voinko kysyä jotain Kevin?” John kysyi. Kevin mielestä se oli outoa, koska enkelin todellisen identiteetin, että hänellä oli kysymys.

“Tuli pois Doc.”

“Saatko kuin kirput ja paskaa kun juoksennella kuin ihmissusi?”

Seal Team purskahti nauruun on outo kysymys. Kevin katseli hänen ystävänsä nauramaan, hän tajusi tämä voisi olla tapa hyväksyä hänet tasavertaisena uudelleen eikä hirviö he luulivat hän oli.

“Vain kesäisin Doc, mutta minulla on erityinen kirppupannan juuri oikea tilaisuus.” Kevin pyöräytti silmiään enkeli.

“Hei Kev, Minulla on yksi sinulle. Pidätkö jahdata häntä, tai saada outoja tunteita ympäri Paloposteja?” Jälleen kerran joukkue nauroi kovasti V-miehen lausunto.

Leave a comment